Το Muy bien είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο SIELE

Το MUY BIEN Ισπανικά είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο για το καινούριο πιστοποιητικό Ισπανικών SIELE.
Τι είναι το SIELE; Το SIELE είναι μία καινούρια υπηρεσία αξιολόγησης και πιστοποίησης των ισπανικών, ψηφιακή, προσαρμόσιμη, ευέλικτη, γρήγορη, διεθνής και ποιοτική.
Ψηφιακό γιατί η διαχείριση του γίνεται εξ ολοκλήρου ηλεκτρονικά. Η εγγραφή, η πραγματοποίηση των εξετάσεων, η πληροφόρηση για τα αποτελέσματα και την απόκτηση του Πιστοποιητικού Βαθμολογίας λειτουργούν μέσω του internet.
Ευέλικτο επειδή προσαρμόζεται στις ανάγκες του χρήστη. Ο υποψήφιος μπορεί είτε να επιλέξει να πιστοποιήσει την συνολική γνώση της ισπανικής γλώσσας ή των διαφόρων δεξιοτήτων στην γλώσσα (ανάγνωση, γραφή, κατανόηση, προφορικά).
Γρήγορο γιατί τα αποτελέσματα και το Πιστοποιητικό εκδίδονται σε διάστημα τριών εβδομάδων, το αργότερο, και γιατί λειτουργεί με ένα σύστημα ραντεβού στα εξεταστικά κέντρα SIELE.
Διεθνές γιατί, συντονίζεται από το Μεξικό και την Ισπανία, και εμπεριέχει τις ιδιωματικές ιδιαιτερότητες του γλωσσικού χάρτη της Ισπανικής.
Ποιοτικό γιατί τα αξιόλογα ιδρύματα όπως το Instituto Cervantes , το Πανεπιστήμιο UNAM του Μεξικού, το Πανεπιστήμιο της Σαλαμάνκα (USAL), και το Πανεπιστήμιο του Buenos Aires (UBA) εγγυώνται ποιοτικά στάνταρ και καλές πρακτικές τόσο στην δημιουργία των εξετάσεων, όσο και στην διαχείριση και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
Επίσης, το SIELE λειτουργεί στη βάση μιας βαθμολογικής κλίμακας που αντιστοιχεί στα επίπεδα A1, B2, B1, B2 y C1 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς των Γλωσσών (MCER), επομένως, με το SIELE πάντα αποκτάτε ένα επίπεδο, δηλαδή, δεν αποτυγχάνετε.
Πιστοποιήστε το επίπεδο Ισπανικών στο κέντρο μας και αποκτήστε την βεβαίωση σας σε 3 εβδομάδες!! Σε περιμένουμε!!

¡Hola!
Estamos encantados de comunicarte que Muy Bien Escuela de Español es Centro de Examen Autorizado SIELE y que, desde este momento, puedes certificar tu nivel de español con nosotros.
Como sabes, SIELE es un examen ágil y flexible con el que puedes certificar tu nivel de español a través de varias modalidades.
Recuerda también que con SIELE siempre obtienes un nivel, no suspendes.¡Certifica tu nivel de español con nosotros y obtén tu certificado en un plazo máximo de tres semanas!
¡Te esperamos!