Ποιοι είμαστε

¡Hola!

Με λένε Mª Carmen de las Heras Bernat και είμαι Ισπανίδα, από την Βαρκελώνη. Είμαι Φιλόλογος, σπούδασα Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης. To 1996 ξεκίνησα να διδάσκω Ισπανικά στην Ελλάδα. Εργάστηκα ως καθηγήτρια Ισπανικών σε διάφορα φροντιστήρια στην Θεσσαλονίκη, ώσπου το 2007 αποφάσισα να ιδρύσω το Muy bien, με σκοπό να δημιουργήσω ένα φροντιστήριο εξειδικευμένο στην διδασκαλία των Ισπανικών ως ξένη γλώσσα, το οποίο να προσφέρει υψηλή ποιότητα σπουδών.

Φέτος κλείνουμε 10 χρόνια Μuy bien. Δέκα χρόνια άριστης συνεργασίας ανάμεσα σε καθηγητές και μαθητές που μας οδήγησε στο να πετύχουμε τους στόχους: από την μια, την ουσιαστική εκμάθηση των Ισπανικών ως μέσο επικοινωνίας και από την άλλη, την επιτυχία στις εξετάσεις για την απόκτηση κάποιας πιστοποίησης.

Ο κόσμος της εκπαίδευσης εξελίσσεται διαρκώς, για αυτό επιμορφώνομαι συνεχώς, και ως καθηγήτρια και ως εξετάστρια, παρακολουθώντας σεμινάρια επιμόρφωσης και στην Ελλάδα και στην Ισπανία. Είμαι εξετάστρια του Instituto Cervantes από το 2001 και του Κ.Π.Γ του Υπουργείου Παιδείας.

Αγαπώ το επάγγελμα μου και το Muy bien μου έδωσε την ευκαιρία να αναπτύξω την αγάπη μου για την διδασκαλία. Απολαμβάνω να διδάσκω και αισθάνομαι ευγνώμων σε όλους τους μαθητές για την εμπιστοσύνη που μας δείξανε όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστώ πολύ και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας, προσφέροντας πάντα την υψηλότερη ποιότητα σπουδών !!!

Σας προσκαλώ να επιστρεφθείτε το φροντιστήριο μας, να μας γνωρίσετε από κοντά και να ξεκινήσουμε μαζί ένα ταξίδι στα Ισπανικά, το οποίο θα σας ανοίξει τις πόρτες σε μια άλλη κουλτούρα, την Ισπανική, ανοιχτή και φιλόξενη, που σας περιμένει.

Φιλικά,
Mª Carmen de las Heras Bernat