Ποιοι είμαστε

¡Hola!

Με λένε Mª CarmendelasHerasBernat και είμαι Ισπανίδα, με καταγωγή από τη Βαρκελώνη, όπου και σπούδασα Φιλολογία στο Universitat de Barcelona (UB). Το 1996 ήταν η απαρχή της διδασκαλίας της γλώσσας των Ισπανικών για εμένα, στην Ελλάδα. Εργάσθηκα ως καθηγήτρια Ισπανικών σε μία πληθώρα φροντιστηρίων στη Θεσσαλονίκη, ώσπου το 2007 αποφάσισα να ιδρύσω το “Muy bien”. Απώτερος σκοπός μου, ήταν να δημιουργήσω ένα φροντιστήριο εξειδικευμένο στη διδασκαλία της Ισπανικής γλώσσας, το οποίο θα προσφέρει μία υψηλή ποιότητα σπουδών.

Έπειτα από 12 χρόνια διδασκαλίας και άριστης συνεργασίας ανάμεσα σε καθηγητές και μαθητές, οδηγηθήκαμε στην επίτευξη των στόχων μας, οι οποίοι έγκειται αφενός στην ουσιαστική εκμάθηση των Ισπανικών ως μέσο επικοινωνίας και αφετέρου στην επιτυχή έκβαση των εξετάσεων προς την απόκτηση πιστοποίησης.

Ο κόσμος της εκπαίδευσης είναι διαρκώς εξελισσόμενος, γεγονός που με κάνει να επιμορφώνομαι τόσο ως καθηγήτρια όσο και ως εξετάστρια, παρακολουθώντας εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Ελλάδα αλλά και την Ισπανία. Από το 2001 έως και σήμερα, διατελώ εξετάστρια του Instituto Cervantes και του Κ.Π.Γ του Υπουργείου Παιδείας.

Το “Muy bien”, μου έδωσε την ευκαιρία να αναπτύξω περαιτέρω την αγάπη μου για τη διδασκαλία. Απολαμβάνω να διδάσκω και αισθάνομαι ευγνώμων απέναντι σε όλους τους μαθητές μου, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστώ πολύ! Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω πιστά στις αξίες και τις αρχές που με διέπουν, προσφέροντας τα βέλτιστα.

Επισκεφθείτε το φροντιστήριό μας, γνωρίστε μας από κοντά και ελάτε να ξεκινήσουμε μαζί το ταξίδι στα Ισπανικά, το οποίο θα διευρύνει τους ορίζοντές σας και θα σας ανοίξει τις πόρτες σε μία μοναδική κουλτούρα, όπου χαρακτηρίζεται ως ανοιχτή και φιλόξενη, την Ισπανική.

Φιλικά,
Mª Carmen de las Heras Bernat

Είπαν για εμάς

 • Βίνια Ζαχαροπούλου και Σταυρούλα Νικηφορίδου
  Ήρθαμε στο Muy bien για την δεύτερη χρονιά. Πολύ πιο οργανωμένο όσον αφορά την διδασκαλία και στα μαθήματα. Φωτεινό περιβάλλον, ωραία διακοσμημένο, στο κέντρο, δίπλα στην πανεπιστημιούπολη. Μιλάμε, ή τουλάχιστον προσπαθούμε! να μιλάμε στα Ισπανικά αλλά και τα ακούμε συνεχώς!
  Βίνια Ζαχαροπούλου και Σταυρούλα Νικηφορίδου
 • Ιάκωβος Κονιτόπουλος
  Πολύ καλό φροντιστήριο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος επειδή πραγματικά έμαθα Ισπανικά και πέρασε ο χρόνος μου εδώ πολύ ευχάριστα και δημιουργικά. Επίσης πολύς νέος κόσμος, κυρίως φοιτητές και πολύ ωραία ατμόσφαιρα συνολικά.
  Ιάκωβος Κονιτόπουλος
 • Αννα Μηχαηλίδου
  Πολύ καλή οργάνωση και μεθοδολογία. Το Muy bien ξεχωρίζει στις μεθόδους διδασκαλίας της γλώσσας γιατί προσεγγίζει όχι μόνο γλώσσα αλλά και κουλτούρα.
  Αννα Μηχαηλίδου
 • Εφη Λέισου
  Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Καλύψαμε πολύ υλικό, μάθαμε πολλά πράγματα με ενδιαφέρον τρόπο. Ο τρόπος που γίνεται το μάθημα σε βοηθά να μάθεις τη γλώσσα, έτσι ώστε να μπορείς να τη χρησιμοποιείς και όχι μηχανικά.
  Εφη Λέισου
 • Χρύσα Κωστίκη
  Γίνεται υπεύθυνη δουλειά και στοχευόμενη. Όλες οι καθηγήτριες έχουν υπομονή, φιλική σχέση με τους μαθητές και είναι μεταδοτικές!
  Χρύσα Κωστίκη
 • Μαρία Παπαδοπούλου
  Πολύ καλή οργάνωση! Πολύ φιλική ατμόσφαιρά! Πολύ άνετοι και προσεγμένοι χώροι! Πολύ καλό και έμπειρο προσωπικό!
  Μαρία Παπαδοπούλου
 • Δέσποινα Βακανά
  Διδάσκει αποκλειστικά Ισπανικά. Είναι οργανωμένο. Τους καθηγητές τους ενδιαφέρει οι μαθητές να μαθαίνουν και να βελτιώνονται.
  Δέσποινα Βακανά
 • Φιλιππα Ρουβήμ
  Φιλικό κλίμα, μέθοδος διδασκαλίας αποτελεσματική
  Φιλιππα Ρουβήμ
 • Ornela Chase
  Πολύ καλό φροντιστήριο, προσιτές τιμές για φοιτητές!
  Ornela Chase
 • Ευαγγελία Νάτσκου
  Πολύ καλό φροντιστήριο με πολύ καλή οργάνωση! Μαθαίνουμε με σωστό τρόπο τα Ισπανικά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα!
  Ευαγγελία Νάτσκου
 • Στέφανος Τσαβέλλας
  Ζεστό, φιλικό κλίμα, αμεσότητα μεταξύ καθηγητριών και μαθητών. Σφαιρική αντίληψη της γνώσης. Επικοινωνιακοί, προσιτοί καθηγητές, κατανοούν πολύ καλά τις απορίες των μαθητών και επιμένουν στην επίλυση τους.
  Στέφανος Τσαβέλλας
 • Μαίρη Λούπη
  Το Muy bien είναι πολύ καλό, όπως το λέει και το όνομα! Συνδυάζει πολύ καλά τις προφορικές, γραπτές και ακουστικές δραστηριότητες!
  Μαίρη Λούπη
 • Γιάννης Καζαντζίδης
  Ευχάριστο κλίμα μέσα στην τάξη. Γίνεται καλό και αποτελεσματικό μάθημα.
  Γιάννης Καζαντζίδης
 • Μαρία Σταβάρα
  Φροντιστήριο που εξειδικεύεται μόνο στα Ισπανικά. Η καθηγήτριες δεν στηρίζονται μόνο στα βιβλία αλλά μας καθοδηγούν και μέσα από ταινίες, βιβλία, τραγούδια, κτλ, να μαθαίνουμε την γλώσσα περισσότερο βιωματικά.
  Μαρία Σταβάρα
 • Βατζάκα Μαρία Ελένη
  Φιλικό περιβάλλον, πολύ πιο οργανωμένο φροντιστήριο από άλλα σε όλους τους τομείς. Οι καθηγήτριες μας παροτρύνουν συνέχεια να μιλάμε στα Ισπανικά και έτσι εξοικειωνόμαστε με την γλώσσα. Όλα είναι τέλεια!
  Βατζάκα Μαρία Ελένη
 • Ζωή Χατζηχριστοδούλου
  Στοχεύουν στην ουσιαστική εκμάθηση της γλώσσας και όχι μόνο στην απόκτηση πτυχίου. Συνεχίστε έτσι!
  Ζωή Χατζηχριστοδούλου
 • Ζωή Ζαχαριά
  Μεταδοτικότητα και μεθοδικότητα. Ακολουθώντας τις συμβουλές των καθηγητριών δεν υπάρχει κανένα κενό στην ύλη.
  Ζωή Ζαχαριά
 • Ελένη Ζέρζη
  Μεθοδικό φροντιστήριο, με στόχο την καλή εκμάθηση της γλώσσας και την σίγουρη κατάκτηση του πτυχίου!
  Ελένη Ζέρζη
 • Παρασκευή Σπύρου
  Πολύ καλό μάθημα, κατανοητό και ευχάριστο. Πάντα πρόθυμες οι καθηγήτριες να βοηθήσουν τον μαθητή στην κατανόηση διάφορων φαινομένων που ενδεχομένως να είχαν κάποια παραπάνω δυσκολία
  Παρασκευή Σπύρου
 • Κυριακή Ξενίδου
  Muy bien... es lo máximooo!!!
  Κυριακή Ξενίδου
 • Αναστασία Κυρμίζογλου
  Πανέμορφος χώρος με αξιόπιστο δυναμικό που κάνει την εκμάθηση των ισπανικών εύκολη και ταχεία!!! 
  Αναστασία Κυρμίζογλου
 • Μαρία Βαξεβάνη
  Εξαιρετική δουλειά! Συγχαρητήρια για την οργάνωση και τον τρόπο εκμάθησης!
  Μαρία Βαξεβάνη
 • Γιώργος Κομνινόπουλος
  Το φροντιστήριο θεωρώ πως είναι ένα σύγχρονο κέντρο Ισπανικών με εξαιρετικά καταρτισμένους καθηγητές και πολύ σωστή και προσεγμένη οργάνωση. Από το οικείο περιβάλλον που δημιουργείται από τις πρώτες μέρες, μέχρι και τα βιβλία που χρησιμοποιούν οι μαθητές, όλα είναι κατάλληλα για την εκμάθηση των Ισπανικών. Ο τρόπος που οι καθηγητές κάνουν το μάθημα είναι σύγχρονος και έχει τον μαθητή στο επίκεντρο του μαθήματος. Το συνιστώ χωρίς δεύτερη σκέψη!
  Γιώργος Κομνινόπουλος
 • Αριστείδης Γκίκας
  Πραγματικός επαγγελματισμός και φανταστική εμπειρία εκμάθησης στο καλύτερο φροντιστήριο Ισπανικών της πόλης!! De verdad!!
  Αριστείδης Γκίκας
 • Χριστίνα Βατζάκα
  Το καλύτερο φροντιστήριο με διαφορά! Τέλειο προσωπικό, υπέροχοι καθηγητές που σε βοηθάνε να μάθεις και να μιλήσεις ισπανικά! Gracias por todo! ¡Os amo! <3 “
  Χριστίνα Βατζάκα
 • Αναστασία Ζέρβα
  Το φροντιστήριο Muy Bien έκανε την εκμάθηση των Ισπανικών πολύ ευχάριστη και εύκολη. Περάσαμε δυο καταπληκτικά χρονιά! ¡Muchas gracias por todo! 
  Αναστασία Ζέρβα